• Русский
Alviks SportKlubb
PlayPause

OM OSS

ASK är ett publikt ideell förening vars syfte är att utveckla idrott och rekreation ungdom. Gymnastik, dans, fotboll,
schack, fäktning. Självförsvar, MHG, OFP. Essentials Personlig säkerhet. Sportevenemang och tävlingar. Seminarier.

E-mail: alvikssportklubb@hotmail.com
Adress: T-bana Alvik, Gustavslundsvägen 168 A, 2 tr, Bromma
org.N 802465-3894
Plus G 641329-8

uiu9ou9

DANCE

СDansMix- är en oförglömlig blandning av olika stilar av modern koreografi, är det en möjlighet att prova allt på en gång, de mest intressanta och populära destinationer dans (hip-hop, jazz, latin, afro, gata, disko, rock ’n’ roll, och många andra) till du i vår studio.

dance 4 ASK

Vi har i klassrummet:

• dans ligament (olika stilar av koreografi);
  • agera, leka med publiken;
  • frigörelse (förmågan att visa sig i dansen);
  • förberedelse för improvisation under en annan takt med musiken;
  • en hel del positiva känslor.

Dans träning
Arbetet med den korrigering av kroppen, effektbelastningen. Studiet av modern dans (—- och många andra).
Staging dansar kombinationer. bracing.

Artis2015-2

Cirkusclowner . Pantomim. Plastkropp Clown Ante

Clown Ante – Andrej Rodikov – clown, mim, skådespelare, lärare teater.
Utbildning – Moskva Institute of Theatrical Art.
Efter många års arbete som skådespelare i Moskva teatern av plast drama, arbetar han med ett solo clown program, bor i Sverige (Stockholm).
Kurser:
– Clown-Mime.
Fundamentals of mim, clowneri, rörelse, plast, improvisation.
Seminar/Kurs- Kroppsspråk – ”Kroppen-själ reflektion”.
Syftet med kursen: Att lära sig att bättre förstå ordlösa språk, som används i kommunikation – en återspegling av den inre tillstånd, genom gester, ansiktsuttryck , kroppshållning .

Fitness

Body Shape-träningssystemet med en enhetlig belastning på alla muskelgrupper för att minska kroppsfett massa och kroppskonturering .
Stretching-aktivitet som utvecklar flexibilitet, förbättrar blodcirkulationen och ökar elasticiteten i musklerna. Aktivitet för alla dem som vill behärska sin kropp och känna sig trygga.

fitn_4